Unikt.

På motsatt side har de fleste leilighetene utsikt inn mot sentrum av Svolvær med kirken, promenaden og det velkjente torget, samtidig som de ikke ligger for nært med tanke på støy.

Byen ligger vakkert omkranset av fjellene Løva, Kongs­ tind, Blåtind, Fløya og Svolværgeita, byens kjenne­merke. Fra balkongen kan du nyte kveldssolen, mens hurtig­ruten legger til kai. Med havet som nærmeste nabo, er det et fantastisk skue å få oppleve de fire årstidene på så nært hold.

Svinøya er i tillegg et meget populært turområde, hvor du i rolige omgivelser kan rusle forbi fiskehjeller, rorbuer og svaberg. Mange tar turen ut til moloen på solskinnsdager, men også i mer dramatisk vær. Cuba, den ytterste delen av Svinøya, er et av byens populære friområder, hvor du blant annet kan møte familie og venner til St. Hans­feiring.

Like ved Svinøybrua finner du også en av byens beste restauranter.

Jobber du i sentrum, skal det godt gjøres å få en vakrere vei til jobben. Det er gåavstand inn til sentrum, og du kjører dit på et par minutter. Kjøper du i tillegg båtplass, ligger byens populære kaféer bare en kort rotur unna.

Med bil tar det under 10 minutter til nærmeste fly­plass, og du har kort vei til både hurtigrute og buss.